Translate

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Paste fericit!







     Sarbatori Fericite tuturor!
    paul zaharia madalin luca rhod autism.ro roxana macesaru madalina popescu mirela banu

3 comentarii:

  1. Doar cei care il cunosc pe Luca si cei care au lucrat cu el stiu cata emotie se afla in sufletele noastre cand vine vorba de el,cata bucurie simtim noi cand el..coopereaza cu noi in a-l ajuta sa faca pasii necesari pentru a intelege lumea inconjuratoare.
    Sunt foarte fericita ca mi s-a oferit ocazia ,unica de altfel,de a cunoaste si a imparti timp ,rabdare,iubire cu Luca.
    Paste Fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevatat... simti o mare bucurie vazand ca munca ta se concretizeaza, iar rabdarea si dorinta de mai bine iti este rasplatita prin raspunsul pozitiv oferit (in cazul nostru) de Luca!
    Pe aceasta cale...tin sa-i felicit din suflet pe toti acei care fac terapie sau lucreaza cu copii cu tulburari din spectrul autist!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb mai sant oameni care stiu ce vor in viata asta,mai sant oameni care au idealuri in viata asta si tin cu tot dinadinsul sa si le atinga acesti oameni cum sant:ROXANA M.MADALINA,si nu in ultimul rand PAUL ZAHARIA(PROFESORUL)oameni cu ajutorul carora copiii nostrii credeti-ma sant in siguranta si vor invata de la ei ce este bine in viata asta.Traim intr-o lume ciudata sau cel putin asa se pare,LUCA este un copil minunat care cu ajutorul acestor oameni care muncesc si depun un efort extraordinar ptr.a-l face pe LUCA sa inteleaga lumea din jurul lui,cu toate ca nu stim cat de bine este ca LUCA sa cunoasca cat de rea este LUMEA.Dar de apreciat este in primul rand ca mai exista oameni cu suflet si daruinta care stiu ce vrea de la viata asta oameni ca PAUL Z.ROXANA M. si MADALINA.Sincer in ce ma priveste a-s fi dorit sa-l vedem si pe PROFESOR in acest filmulet dar...la modestia de care nu duce lipsa, nu este de mirare de ce nu apare.Inca o data....SUPER...FELICITARI celor 3 terapeuti ptr efortul depus si vreau sa le spun ca munca lor se cunoaste.BRAVO TINETI-O ASA...UN PASTE FERICIT SI :HRISTOS A INVIAT ptr toti cei ce-i ce muncesc,traiesc, si il cunosc pe LUCA.

    RăspundețiȘtergere