Translate

luni, 2 aprilie 2012

Campanie de constientizare a autismului



         In perioada 30.03 - 02.04.2012, Asociatia Pentru Autism Luca-Rhod, impreuna cu autoritatile locale din comuna Floresti, respectiv domnul primar DAVID Eugen alaturi de toata echipa dumnealui, preotul Brezeanu Gabriel, doamna director de la Scoala Generala Floresti, doamna ALBU Stefania, dar si doamna director a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Calinesti, doamna DAVID Simona, am demarat o campanie dedicata perosoanelor ce sufera de tulburari din spectrul autist, dat fiind faptul ca 2 Aprilie este considerata Ziua Mondiala de Constientizare a Autismului.
           Prin aceasta actiune, am dorit sa sensibilizam pe cei din jurul nostru, sa-i ajutam sa inteleaga acest fenomen tot mai des intalnit numit "autism".Speram ca roadele actiunii noastre nu vor intazia sa apara, iar oamenii sa inteleaga ca si persoanele ce sufera de autism au suflet si ca au nevoie de intelegerea, afectiunea si compasiunea noastra!

       Multumim pe aceasta cale tuturor acelora care au raspuns afirmativ invitatiei noastre si care, intr-un fel sau altul, au sprijinit aceasta campanie...fie chiar si cu o incurajare sau cu un gand bun! Va multumim din suflet si...DUMNEZEU sa va rasplateasca!  




zaharia paul madalin luca-rhod roxana macesaru mirela banu madalina popescu

4 comentarii:

  1. Este super acest lucru facut,super, BRAVO PROFESORE ESTI MARE,Daca va venii ziua cand LUCA va putea fii integrat in societate acest merit ti se va datora tie PROFESORE....ROXANEI....si binenteles D-ULUI ZAMFIR,Dar daca tu vei continua in felul acesta cu LUCA ,nu ai cum sa nu reusesti,ESTI UN LUPTATOR si tu si colega ta dar mai ales mama lui LUCA.AVETI UN TEL...ATINGETI-L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mult mai necesar sa se construiasca ceva....sufleteste, facut din suflet.
      Ar fi fost necesar ca aceasta actiune sa o faca si altii la nivel judetean sau national, poate au si facut-o, dar trebuie sa se vada rezultatele.
      Bine ar fi ca toti inclusiv autoritatile sa inteleaga acest fenomen.
      Ar trebui sa se faca o campanie cu sprijinilor autoritatilor locale sau judetene in tot judetul, ca nu degeaba avem consilieri judeteni

      Ștergere
    2. Mai devreme sau mai tarziu voi reusi sa fac centru pentru autistii adulti, e adevarat, trebuie ajutor, nu sufletesc ci FINANCIAR. Am eu destul suflet si destula suferinta in el pentru a reusi, mai imi trebuiesc si finante.

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va calauzeasca pasii mai departe! Este extraordinar ceea ce ati facut si sunt cu sufletul alaturi de voi toti!

    RăspundețiȘtergere