Translate

luni, 2 aprilie 2012

Albastru - Culoarea sperantei



                        Palatul Parlamentului - Bucuresti, Romania  paul zaharia 

       Parlamentul a fost iluminat în albastru aseară pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, informează Rador.

 Evenimentul se va repeta în această seară şi se înscrie într-o serie de manifestări organizate în România şi în întreaga lume, care şi-au propus să sensibilizeze societatea asupra autismului şi a problemelor cu care se confruntă persoanele din România ce suferă de acest sindrom.

       De asemenea, legislativul de la Bucureşti a aprobat solicitarea Asociaţiei “Copiii de crystal” de a organiza mâine la Palatul Parlamentului o expoziţie cu vânzare de obiecte realizate de tineri cu autism. Şi la Timişoara, Baia Mare, Iaşi şi alte oraşe din ţară, clădiri emblematice au fost iluminate în albastru timp de câteva ore.




3 comentarii:

  1. Un gest frumos dar cred eu ca e insuficient! Cu banii platiti pe iluminat o asa cladire( si oricum nu au iluminat-o doar pe asta) ar fi putut face un gest si mai frumos si poate sa-i doneze copiilor! Eu una asa as fi facut! Voi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate ai! Asa cum am mai spus si anul trecut, 2 aprilie a trecut luminile proiectate pe cladiri s-au stins, baloanele au zburat catre cer si autistii........ au ramas tot nebagati in seama. Dar speranta moare ultima si sper ca eu sa nu mor o data cu ea.
    Mirela, mama lui Luca

    RăspundețiȘtergere
  3. Speranta moare ultima pentru pesimisti, dar pentru optimisti speranta nu moare niciodata!

    RăspundețiȘtergere